NIEUWS 

April 2024

Kleurrijke lak

De S2U Allure, de hoogwaardige lak van Sigma, is dé verf voor al het buitenhoutwerk en is in alle kleuren te mengen. Kies je eigen unieke kleur voor jouw creatieve verfproject. Test wel even ofde kleur echt bij je past, want de lak blijft tot wel 10 jaar zijn kleur en glans behouden!

 

April doet wat ie wil…

April doet wat ‘ie wil…
Mooi of slecht weer, geen probleem! De Sigma WoodProtect 2in1 biedt bescherming tegen alle weersinvloeden. Deze beits biedt niet alleen bescherming, ook kleur. Deze trekt goed in het hout waardoor je de houtnerf mooi blijft zien.

 

Extreme bescherming

Sneeuw, hagel, regen en zon. Dankzij de Extreme Protection Technologie is de Sigma S2U Allure tegen weersinvloeden van alle seizoenen
beschermd. Tot wel 10 jaar behoudt de verf zijn kleur en glans. Kies voor de meest duurzame optie voor jouw buitenhoutwerk. Ga voor Sigma S2U allure.

Maart 2024

De lak die tegen een stootje kan

Een kleine Messi in huis? Geen probleem. De LTA+-technologie van Sigma werkt als een schild dat de lak lange tijd beschermt tegen krassen, vet en slijtage. Ideaal voor huishoudens waar echt geleefd wordt.

Sigma kiest voor duurzaam. Jij ook?

De witte verpakkingsemmers van Sigma hebben plaatsgemaakt voor een lichtgrijze variant. Deze emmers bestaan voor 90% uit gerecyclede materialen. Daarmee zijn de muurverven van Sigma een duurzame keuze. Voor nu en de toekomst.

 

Voor meer informatie:

https://www.sigma.nl/duurzaamheid/circulariteit

Februari 2024

Schoon, schoner, schoonst!

Vlekken op de muur?  Geen probleem!

Met de vernieuwde Easy Clean Technology is de Sigma Pearl Clean muurverf nog beter reinigbaar en ongevoelig voor opglanzen.

Meer weten? Kom dan naar de winkel bij jou in de buurt!

Eenheid in je interieur

Wat meer eenheid in je interieur?

Creëer rust en harmonie door je kastjes en deuren in dezelfde kleur
als de muur te schilderen!

Met S2U Nova Matt krijgt al het houtwerk een hoogwaardige en matte afwerking.

Kleurtesters

 

Als kleurtester hebben we nu blikjes van 250ml muurverf:

  • In bijna elke kleur te maken
  • Gemakkelijk om  kleur uit te proberen
  • Gemakkelijk voor hobbywerk

Cadeaubon

Ook bij ons verkrijgbaar!

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, iemand die gaat verhuizen, als bedankje, als cadeau voor iemand die alles al heeft, voor een andere speciale reden of gewoon zomaar omdat het kan?

Dan is een cadeaubon van H. Geldens Verf & Behang zeker een leuk idee! 

Het bedrag van de bon kunt u natuurlijk zelf bepalen en aan de achterzijde is het mogelijk om nog een persoonlijke boodschap achter te laten.