NIEUW en ACTIES

Beste klant,

Ook wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus.
Onze openingstijden zijn niet gewijzigd en laten we hopen dat we deze nare periode zo snel mogelijk achter ons kunnen laten!

Hartelijke groet,
Harry Geldens

Cadeaubon

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar!

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, iemand die gaat verhuizen, als bedankje, als cadeau voor iemand die alles al heeft, voor een andere speciale reden of gewoon zomaar omdat het kan?

Dan is een cadeaubon van H. Geldens Verf & Behang zeker een leuk idee! 

Het bedrag van de bon kunt u natuurlijk zelf bepalen en aan de achterzijde is het mogelijk om nog een persoonlijke boodschap achter te laten.

 


Sigma Memo Paint voor thuis, op school of op kantoor

Met Sigma Memo Paint wordt iedere egale oppervlakte beschrijfbaar en wisbaar met whiteboardstiften of chalkmarkers.  Leuk voor in de hal of in de keuken. Handig voor op kantoor of school.  Sigma Memo Paint is gemakkelijk verwerkbaar en in twee lagen aan te brengen.  De verf is transparant: u kunt Sigma Memo Paint dus gebruiken over iedere kleur en op iedere egale ondergrond.  De praktische en creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Sigma Memo Paint op kantoor
Maak van uw vergaderruimte één groot whiteboard! Met Sigma Memo Paint komt u nooit meer ruimte tekort om uw ideeën uit te werken. Sterker nog, geef alle collega’s een stift en maak uw brainstorms extra actief én effectief. Met Memo Paint creëert u ruimte voor makkelijk aan te passen menu’s in de kantine. Of voor belangrijke berichten en bedrijfsupdates in de koffiehoek.

Sigma Memo Paint op school
Dankzij Sigma Memo Paint kunt u vanaf nu roosterwijzigingen of ziekmeldingen kwijt op de gehele gangmuur. Geen leerling die uw boodschap nog over het hoofd ziet. Ook tovert u lestafels in een handomdraai om tot kladblokken voor moeilijke wiskundesommen. Naast praktische zijn er natuurlijk ook allerlei creatieve toepassingen mogelijk. Laat leerlingen bijvoorbeeld het tekenlokaal voltekenen of hun eigen locker versieren. En zo bedenkt u vast nog veel meer!

Sigma Memo Paint voor thuis
Geen losse boodschappenlijstjes, weekplanners of kattebelletjes meer in uw keuken. Met Sigma Memo Paint kunt u berichten voor uw gezin achterlaten op iedere muur of deur. Ook handig: gebruik het in uw werkruimte om een to-do-lijst te maken op uw bureau. Of laat uw creativiteit de vrije loop en maak samen met uw kinderen de mooiste tekeningen op de speelkamermuur!


Kleurtesters

 

Als kleurtester hebben we nu blikjes van 250ml muurverf:

  • In bijna elke kleur te maken
  • Gemakkelijk om  kleur uit te proberen
  • Gemakkelijk voor hobbywerk


Schilder zelf online uw interieur

 

Een nieuwe kleur voor uw woning kiezen is vaak moeilijk. Met de Sigma Colour Viewer komt u makkelijk tot de juiste kleur voor uw interieur. U kunt de tool gebruiken om uw twijfel over kleur weg te nemen. 

Hoe werkt de tool? 

  • Upload een foto van uw woonkamer en schilder deze online

  • Vind inspiratie in de Sigma collecties

Klik op onderstaande button 'Sigma Colour Viewer' en begin onmiddellijk online te schilderen